NB I

Meddig írt alá Koman Vladimir?

A szerződésének több opciója van, így több feltételtől függ, hogy pontosan meddig marad Diósgyőrben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden késő este vált hivatalossá, hogy Diósgyőrbe igazol a 25 éves, 36-szoros válogatott Koman Vladimir, akit már két éve, illetve tavaly nyáron is szerettek volna szerződtetni a borsodiak.

– Amikor a mostani szezon előtt tárgyaltunk a játékossal, illetve a menedzserével, akkor sajnos nem sikerült megállapodnunk – mesélte a boon.hu oldalon Szabó Tamás, a DFC Kft. ügyvezetője. – Azóta tudomásom szerint folyamatosan több lehetőség körvonalazódott a labdarúgó előtt, de ezek végül nem realizálódtak. Mivel számára az a legfontosabb, hogy mihamarabb visszakerüljön a magyar válogatottba, így arra az elhatározásra jutott, hogy elfogadja az ajánlatunkat.

Az Észak-Magyarország információi szerint a Győri ETO is versenyben volt Komanért, ott is szívesen látták volna őt.

– Ahogy bizonyára sok más csapatnál szintén, de a mi ajánlatunkat találta összességében a legvonzóbbnak, ezért minket választott. Viszonylag könnyen egyezségre is jutottunk, a részletek tisztázása csak néhány órát vett igénybe – mondta Szabó Tamás, aki nem adott konkrét választ arra a kérdésre, hogy Koman lett-e a Diósgyőr legjobban fizetett játékosa.

A megyei napilap információja szerint fél plusz egy évre szól a megállapodás.

– A szerződésnek több opciója van, így több feltételtől is függ, hogy pontosan meddig tart majd a közös munka – hangzott az ügyvezető válasza. – De a lényeg az, hogy amíg itt van egy játékos, addig segítsen minket a céljaink elérésében. Amikor majd arra kerül a sor, hogy távozik, mert kap egy, a miénknél sokkal kedvezőbb ajánlatot, akkor természetesen az is fontos lesz, hogy a klub és a játékos is jól járjon a távozásakor.

Olvasói sztorik