NB I

Koman Vladimirnak 214 napja nincs csapata

Oroszországban várja, hogy végre eldőljön a sorsa; menedzsere állítja, akadnak lehetőségei.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hihetetlenül hosszúra nyúlik Koman Vladimir csapatkeresése. A magyar válogatott középpályásnak hét hónapja nincs klubja, hiszen tavaly július 1-jén bontott szerződést az orosz FK Krasznodarral, azóta vár az újabb lehetőségre.

A 25 éves futballista az ősszel az MTK edzéseit látogatta, a téli felkészülést azonban már nem ott kezdte. Egyszerűen eltűnt! Az MTK-játékosok csak találgatták, merre járhat. Komant ugyan a Bors sem tudta elérni, de Marcel Kacinari, a középpályás szlovén menedzsere szolgált némi kapaszkodóval.

– Három magyar, egy orosz és egy közel-keleti csapat érdeklődik iránta, néhány napon belül eldőlhet a sorsa – állította az játékosügynök. – Voli jelenleg Oroszországban tartózkodik, ám most egyetlen csapattal sem készül. Fizikai állapotával ettől függetlenül nincs gond, ő sosem volt az a típus, aki elhagyja magát, és pluszkilókat szed fel. Bár több mint fél éve nincs csapata, a globális piacon ma már ez sem jelent hátrányt, bárkinek lehet találni új munkáltatót.

Kérdés: milyet? A kölcsönadásokkal megspékelt orosz évek eddig nem sok sikerélménnyel ajándékozták meg Komant, aki korábban a Sampdoriában és a Monacóban is megfordult, és akinek karrierje elején sokkal fényesebb jövőt jósoltak…

Olvasói sztorik