NB I

Paksiként utazik, diósgyőriként érkezik?

Nem kizárt, hogy a két klub a törökországi edzőtáborozás során egyezik meg Kovács Gáborról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr legégetőbb problémája pillanatnyilag az, hogy kivel töltse be a hátvédposztot. Kádár Tamás a lengyel Lech Poznanhoz szerződött, Debreceni András pedig a Vasas játékosa lett. Az eddigi felkészülési meccseken Szalai Vilmos, William Alves, illetve a fiatal Eperjesi Gábor és Csicsvári Milán is szóhoz jutott a védelemben, ám melléjük kellene még egy (vagy két) olyan játékos, aki megbízhatóan teljesít.

Az utóbbi hetek hírei alapján a szlovák David Hudak, a pécsi Balogh Béla is befutó lehet, az első számú célpont a paksi Kovács Gábor. A 27 éves védő korábban volt a Vasas, a Pécs és az Eger labdarúgója is. A DVTK és a Paksi FC között több napja folyik a tárgyalás arról, hogy előbbi mennyi pénzt lenne hajlandó áldozni, utóbbi pedig mennyit kér Kovácsért, akinek idén nyáron lejár a szerződése a tolnaiaknál.

Egyébként ezen a héten a Paks is edzőtáborba vonul, szintén Törökországba, a Diósgyőr antalyai szállásától 45 kilométerre, Belekbe. Hétfői állás szerint Kovács Gábor is utazik, vagyis az sem elképzelhetetlen, hogy külföldön születik meg az egyezség, és a hátvéd már diósgyőriként érkezik haza – írja a boon.hu.

Újabb próbajátékosok érkeztek

A dvtk.eu híre szerint két új próbajátékos húzott szerelést a borsodiak kedd délelőtti edzését megelőzően. Egy szerb középhátvéd, Szlobodan Lalics, és egy kolumbiai csatár, Jason Steven Valencia Mosquera. Előbbi 22 éves, korábban szerepelt a szerb U21-válogatottban. Utóbbi is megfordul hazája utánpótlás-válogatottjában, legutóbb a kolumbiai Deportivo Independiente Medellín, illetve a spanyol FC Valencia korosztályos együttesében játszott.

Olvasói sztorik