NB I

Képbe került egy szlovák védő Diósgyőrben

Elképzelhető, hogy a 21 éves David Hudak pótolja DVTK-nál a távozó Kádár Tamást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hétfő délutáni, Tatran Presov elleni edzőmérkőzés előtt kiderült, hogy a legutóbb Szigetszentmiklóson játszó, és Diósgyőrben próbajátékon lévő grúz Irakli Kvekveskiritől elköszöntek. Viszont a szerb középpályás, Milos Krsztics szóbeli egyezségre jutott a klub illetékeseivel, ezért felhúzhatta a DVTK mezét. A hazája mellett Franciaországot, Svájcot és Ciprust is megjárt játékossal most a papírmunka következik – mondta az Észak-Magyarország érdeklődésére Árki Gábor sportigazgató, aki azt nem árulta el, hogy a futballista mennyi időre kötelezi el magát a klubhoz.

A hírek szerint a diósgyőrieknek beajánlották a szlovák Slovan Bratislava 21 éves védőjét, David Hudakot.

– Beszéltem a menedzserével. Nyilván sok függ attól, miként rendeződik Kádár Tamás helyzete, hiszen ha távozik, akkor gondoskodnunk kell a megfelelő pótlásáról. De nem csak Hudak van képben, hanem mint már az több helyen is napvilágot látott, a paksi Kovács Gábor is – ismerte el Árki Gábor.

Az eredeti program szerint a következő felkészülési meccsét a törökországi edzőtáborban játssza a DVTK, de Tomiszlav Szivics vezetőedző elmondta, hogy szombatra még megpróbálnak itthon ellenfelet találni maguknak – írja a boon.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik