NB I

Az Újpest is bemutatkozik

Szombaton, a Szigetszentmiklós otthonában játsszák első téli edzőmeccsüket a lilák.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két hét folyamatos erőnléti és technikai felkészülés után az Újpest FC szombaton éles mérkőzésen is kipróbálhatja magát, hiszen 13 órától a Szigetszentmiklós otthonában lép pályára az idei naptári év első edzőmérkőzésén.

Nebojsa Vignjevics vezetőedző a klub honlapján elmondta, hogy mindkét félidőre tartogat játékosokat, tehát mindenki lehetőséget kap a mérkőzésen.

– Kemény két héten vagyunk túl lassan. Nem volt könnyű feladatuk a srácoknak, hiszen szinte minden nap két komoly edzéssel vártuk őket, azonban büszke vagyok mindenkire, mert tisztességgel dolgoztak és dolgoznak nap, mint nap – kezdte Nebojsa Vignjevics. – A szombati találkozón nem az eredményt fogom nézni, természetesen örülni fogok, ha nyerünk, azonban a lényeg, hogy mindenki lehetőséget kapjon és játsszon egy komoly ellenféllel szemben. Kétszer negyvenöt percet játszunk, így azt tervezem, hogy két csapatot állítok össze a két félidő során, tehát a keret valamennyi tagja lehetőséget kap, hogy a maximumot nyújthassa.

A szerb tréner elmondta még, hogy a próbajátékosok is hadrendbe állnak majd szombaton, hiszen róluk csak akkor kaphat teljes képet a szakvezetés, ha látják, hogy éles helyzetben hogyan szerepelnek. Ezután döntenek arról, ki marad és ki távozik.

Olvasói sztorik