NB I

Balajcza csapata fizeti a pizzákat

Egymás közti játékra került sor szombaton Újpesten, amit a rutinos kapus csapata csúnyán elvesztett.
Egymás közti játék
Újpest I – Újpest II 1-6 (0-4)
Bánka Kristóf Sporttelep, 30 néző
Újpest I: Balajcza – Simon K., Cvejba, Bardhi, Holdampf, Murai, Hakim, Pinto, Nagy G., Litauszki
Újpest II: Banai – Vasziljevics, Heris, Perovics, Baosics, Ojo, Balogh B., Vadász, Szuljics, Sztaniszavljevics
Gólszerzők: Murai, illetve Baosics (3), Ojo (2), Balogh B.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délelőtt a Bánka Kristóf Sporttelepen edzett az Újpest kerete, amely egymási közti mérkőzést játszott. Milos Bogicsevics erőnléti edző komoly bemelegítést tartott, majd Nebojsa Vignjevics vezetőedző két részre osztotta a társaságot. Érdekesség, hogy 11 helyett csak 10 mezőnyjátékos alkotta a csapatokat.

A kezdés előtt egy fogadás is megköttetett: a vesztes csapat meghívja a győzteseket egy pizzára. A tét tehát nem kevés, de amint felhúzták a mezt a játékosok, természetesen már nem az ebéd volt a motiváció, hanem a bizonyítási vágy, hogy mindenkinek ott a helye a pályán, a keretben.

Az első félidő rögtön az első percben tartogatott meglepetéseket, hiszen Simon Krisztián és Pinto összjátékából több helyzet is kialakult, gól azonban akkor még nem született. Az éjszakai esőzések miatt számos tócsa nehezítette a játékosok dolgát, de a magas labdákkal Simon és Balogh Balázs is megoldotta ezt a kérdést.

A 17. percben Szuljics passza után Baosics volt eredményes, nem sokkal később megint Szuljics adta a gólpasszt, de ezúttal Kim Ojo továbbított a kapuba (2-0). A 25 perces félidő hajrájában Balogh Balázs fejjel hozta helyzetbe Kim Ojót, aki egy csel után a kapuba helyezett (3-0). És ezzel még mindig nem volt vége: Szuljics a tizenhatosnál cselezett, gyors átadását nem tudták lefülelni, így Balogh elé kerül a labda, aki végül okosan átemelte Balajcza Szabolcs fölött (4-0).

A második periódus is eseménydús volt: a második percben Hakim passzolt Muraihoz, aki megszerezte a szépítőgólt (4-1). Hamar jön a válasz, hiszen Baosics előbb a kapufát találta el, a következő pillanatban viszont nem hibázott (5-1). A folytatásban Baosics, Szuljics, Ojo volt a labda útja, majd Baosics fejezte be góllal az akciót (6-1). A végén Perovics szabálytalankodott Simon Krisztiánnal szemben, a tizenegyest azonban Banai higgadtan, lábbal hárította – írja az Újpest FC honlapja.

Olvasói sztorik