NB I

Miriuta: elsőre ez rendben volt

Nem bosszankodott a kihagyott ziccerek miatt szerdán a Győri ETO vezetőedzője. VIDEÓ!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését a Győri ETO, amely hazai környezetben 1-1-re végzett a szlovák élvonalbeli Dunaszerdahely ellen. A próbajátékon lévők közül az újpesti Nagy János gólpasszt adott, a balmazújvárosi Pintér Norbertet viszont egy perc után le kellett cseréni bokaszalag-sérülés miatt. Hogy mennyire súlyos az eset, az csak az orvosi vizsgálatok után lehet derül ki.

A győriek vezetőedzője, Vasile Miriuta elégedett volt a látottakkal, különösen az első félidővel.

– Elégedett voltam a csapattal, jól játszottunk különösen az első félidőben, amikor rúghattunk volna akár három-négy gólt is. A helyzetek egy része most még kimaradt, de semmi probléma. A második félidőben meg akartam nézni a próbajátékosokat, lehetőséget adtam nekik. Ez a játékrész már nem úgy sikerült, mint az első, de ekkor is volt ziccerünk. A végén ugyan egyenlített az ellenfél, de nincs gond, első meccsnek ez számomra megfelelt – közölte Miriuta.

A próbajátékosokról még nem született döntés, mert az edző kíváncsi rájuk a csütörtöki és a pénteki edzésen, illetve a szombati felkészülési mérkőzésen.

A cseh 1. FC Slovacko ellen valószínűleg Miroslav Sztevanovics és Giorgi Kvilitaia is pályára léphet, előbbi beteg volt a hét elején, utóbbinak az Achillese fájt. Luis Ibanez még csak néhány napja tartózkodik Győrben, alig edzett a csapattal, ezért nem játszott szerdán. Marek Strestík továbbra is hiányzik a keretből, de jól halad a rehabilitációs munkával – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik