NB I

Hátvéd és csatár egy személyben

Horvát bajnok balhátvédet igazolt a Győri ETO; az argentin játékos egyként támadót is tud játszani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO színeiben folytatja pályafutását a 26 éves argentin Luis Ibanez, aki eddigi karrierje nagyobb részét Horvátországban töltötte, így már horvát állampolgársággal is rendelkezik. A megállapodás szerint a játékos két évre írt alá. A pálya bal oldalán érzi igazán jól magát, hátvédként és csatárként is egyaránt megállja a helyét. A Dinamo Zagreb együttesével többszörös horvát bajnok, és hét éve rendszeresen játszik a Bajnokok Ligájában, illetve az Európa Ligában – a győriek ellen is pályára lépett 2010 augusztusában – írja az eto.hu.

– Amikor megkeresett Szasa Sztevanovics, egyből eszembe jutott, hogy játszottam én már Magyarországon az ETO Parkban, csak éppen ellenfélként – nyilatkozta új klubja honlapján Luis Ibanez. – Az elmúlt néhány napot itt töltöttem, hogy még jobban megismerhessem a körülményeket, és ha szerelést még nem is húztam, de láttam a csapat edzését, ami nagyon tetszett. Úgy éreztem, szükségem van a váltásra, és miután itt a feltételek rendben vannak, a sportigazgatóval gyorsan meg tudtunk egyezni. Nekem is ugyanaz a célom, ami a klubnak: szeretném segíteni az ETO-t, hogy jól szerepeljen a magyar bajnokságban, kijusson a nemzetközi kupába és ott is eredményeket érjen el.

Szasa Sztevanovics sportigazgató elmondta: elsősorban balhátvédként számolnak az új játékossal, de tudják, hogy szélsőként is megállja a helyét.

Olvasói sztorik