NB I

Szerb középpályás Diósgyőrben

Milos Krsztics meggyőzte a vezetőket a próbajáték során, így szerződtették.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Miután az edzéseken és a Tatran Presov elleni felkészülési mérkőzésen meggyőzően szerepelt, a szakmai stáb javaslatára szerda délután aláírta szerződését Diósgyőrben a szerb középpályás, Milos Krsztics.

– Milos Krsztics a pálya közepén nagy hasznára lesz a csapatnak, várakozással tekintünk játéka elé – nyilatkozta Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a klub honlapján. – Tomiszlav Szivics hívta fel rá a figyelmemet és kérte a leigazolását. Már eddig is sok kiváló csapatban játszott, nem lehet véletlen, ha valakit leigazol az Olympique Marseille vagy az FC Thun. Európa Liga-mérkőzések állnak a háta mögött, mégsem csak a kiváló előélete miatt esett rá a választásunk. A szakmai stáb több mint egy hete testközelből figyeli az edzéseken elvégzett munkáját, és maximálisan elégedettek vele, miként a felkészülési mérkőzésen nyújtott teljesítménye is meggyőző volt.

A klubhonlapon a játékos is megszólalt.

– Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek, mert mielőtt ideigazoltam, érdeklődtem a játékostársaimnál, akik elmondták, milyen nagy klubról van szó és ódákat zengtek a szurkolókról – kezdte Milos Krsztics. – A pálya középső részén érzem otthon magam, ahol egyaránt kiveszem a részem a védekezésből és a támadásból is. Az ellenfeleket még csak hallomásból ismerem, de azt megígérhetem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek a pályán a győzelemért.

Olvasói sztorik