NB I

Rutinos szerb érkezett Diósgyőrbe

A 27 éves középpályás, Milos Krsztics korábban az Európa Ligában is tapasztalatot szerzett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Európa Ligában szerzett rutinnal is rendelkező 27 éves szerb középpályás érkezett próbajátékra a Diósgyőr csapatához: Milos Krsztics több szerb klub mellett a francia Olympique Marseille, a svájci FC Thun és a ciprusi Nea Szalamisz játékosa is volt.

Belgrádban nevelkedett a Partizan és az FK Csukaricski akadémiáján, a felnőttek között azonban az FK Rad csapatában mutatkozott be. Külföldön is felfigyeltek rá, végül az Olympique Marseille szerezte meg a tehetséges fiatalt. Franciaországban első osztályú bajnokin csak a kispadig jutott, de az AS Monaco elleni kupamérkőzésen az első csapatban is pályára lépett.

Fél év korzikai kölcsönjáték után visszatért Szerbiába és az OFK Beograd csapatával bronzérmet szerzett a bajnokságban. Az Európa Ligában pedig egyaránt betalált a fehérorosz Tarpeda Zsodzina és a török Galatasaray ellen.

Amikor ismét légiósnak állt, az FC Thunt választotta, a svájci csapattal ismét pályára lépett az Európa Ligában. A szezon nagy részét sérülés miatt ki kellett hagynia, így kölcsönben újra hazatért.

A kölcsönszerződés lejártát követően még kétszer pályára lépett – és három gól lőtt – az FC Thun tartalékcsapatában, de utána a ciprusi Nea Szalamisz mezét öltötte magára. Vasárnap délelőtt megtörtént a fizikai felmérése Diósgyőrben, ezt követően csatlakozik a csapathoz. Esetleges leigazolásáról később születik döntés – írja a dvtk.eu.

Olvasói sztorik