NB I

Kölcsönadták a diósgyőri fiatalt

Csirszki Martin tavasszal a Szolnok csapatát erősíti; két próbajátékos érkezett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVTK saját nevelésű, húszéves középpályása, Csirszki Martin a tavaszi szezont a fejlődése érdekében kölcsönben az NB II-es Szolnok csapatában tölti.

A tehetséges játékos 2012 tavaszán mutatkozott be a DVTK első csapatában, majd a következő idényben öt alkalommal lépett pályára az élvonalban. Súlyos sérülését követően azonban csak egyszer tudta magát beverekedni bajnokin a csapatba, ezért a több játéklehetőség érdekében a klub kölcsönadta őt – írja a dvtk.eu.

A DVTK csütörtök délelőtt kezdi a téli felkészülést. Az idei első edzésen két próbajátékos is feltűnt: a 24 éves bosnyák szélső, Dajan Ponjevics legutóbb a szerb Proleter játékosa volt. A szintén 24 éves, grúz középpályás, Irakli Kvekveskiri korábban Szigetszentmiklóson, előtte pedig pécsi színekben játszott – írja a DVTK Twitter-csatornája.

A csütörtöki edzésen nem jelenik meg a Kínában tartózkodó Elek Ákos, a soproni próbajátékon szereplő Szabó Balázs, a Szolnokra kölcsönadott Csirszki Martin, valamint a tavasszal minden bizonnyal máshol szereplő Debreceni András.

Senad Huszics is hiányzik, ő fogorvosnál van, délután érkezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik