NB I

Új próbázók érkeztek Kecskemétre

Négy labdarúgó kapcsolódott be a KTE felkészülésébe csütörtökön; egy külföldi maradt, egy távozott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jobbhátvédként, illetve jobboldali középpályásként is bevethető, 23 éves Besztercei Attila az MTK-ban szerepelt korosztályos szinten, ezt követően többször is kölcsönadták NB II-es csapatoknak. Szerepelt a másodosztályban Budaörsön, Szigetszentmiklóson, majd legutóbb Tatabányán.

A 26 éves védő, Laki Imre a korosztályos bajnokságokat követően a Vácban vált stabil felnőtt játékossá, ahol az NB II-ben szerepelhetett. 2009 óta a harmadosztályú Újbuda labdarúgója.

A 23 éves középpályás, Füredi Ádám utánpótlás karrierjét Győrben kezdte, majd az FTC és a Pápa színeiben is szerepelt. Három évig a Vasas kötelékébe tartozott, itt az NB II-ben is bemutatkozott, ősszel pedig a harmadosztályú Balatonfüred játékosa volt.

A 27 éves szerb védő, Nebojsa Skopljak eddig 31 alkalommal játszott hazája élvonalában, a másodosztályban pedig 74-szer. Ősszel az FK Proleter Novi Sadban 11 bajnokin és két kupameccsen lépett pályára.

A kecskeméti kerethez kapcsolódó hír, hogy Ante Kunac már nem lesz ott a Puskás Akadémia elleni edzőmeccsen, Stefan Radoját azonban tovább teszteli a stáb – írja a KTE honlapja.

Olvasói sztorik