NB I

Csak a Loki ajánlatával foglalkozott

Wittrédi Dávidnak más megkeresése is volt, de a hajdúsági klub prioritást élvezett nála.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A múlt héten írta alá szerződését a Debrecen csapatánál Wittrédi Dávid. A Pécstől távozó középpályás a felkészülést már új klubjánál kezdte, ott volt az első teszteken, edzéseken is, majd miután egyezségre jutott a vezetőkkel, hároméves megállapodást írt alá.

A 27 éves játékos a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, amint befutott a DVSC ajánlata, csak azzal foglalkozott, annak ellenére, hogy a Lokin kívül is voltak kérői.

– Milyenek az első benyomásai az új klubjáról?
– Nagyon profi körülmények fogadtak, csak pozitívumokról tudok beszélni. Nagyon jó edzések vannak, igaz az alapozás elején a futás van előtérben, de a labda is előkerül a gyakorlásokon – mondta Wittrédi Dávid.

– Volt egyébként más megkeresése is?
– Lett volna más lehetőségem is, de amint megkeresett a Loki, csak a debreceni klub ajánlatára koncentráltam, nem foglalkoztam másokkal. Szerencsére jól sikerültek a tárgyalások, a végeredmény engem igazol, érdemes volt csak a Debrecenre koncentrálni.

– Egy edzőmeccsen már túl is vannak. Mennyire volt nehéz felpörögni a téli szünet után?
– Semmi probléma nem volt ezzel. Egymás között játszottunk, mert a román csapat nem tudott eljönni. Eredetileg úgy volt, hogy rendes füvön játsszunk, de végül műfüvön meccseltünk. Ez okozott némi nehézséget, hiszen előtte végig füvön készültünk.

– Tavasszal mit vár a csapatától, mennyit tud ledolgozni hátrányából a DVSC?
– A második helyre mindenképpen szeretnénk odaérni. A Videotonnal szemben már tetemesebb a hátrányunk, de egyértelműen úgy állunk hozzá, hogy nem mondunk le arról sem, hogy utolérjük. Ha a fehérváriak a rajtnál esetleg beragadnának, azzal görcsössé válhatnak, mi viszont felszabadultabban léphetünk pályára.

– A klub honlapján említette, hogy mindenkinek bizonyítani akar. Mivel tudja leginkább segíteni a csapatot?
– Leginkább azzal, hogy amikor bizalmat kapok a vezetőedzőtől, akkor élek vele. Gólokat szerzek, gólpasszokat adok, ezzel lehetek segítségére a csapatnak.

Olvasói sztorik