NB I

Kuznyecov fia túl öreg a Debrecennek

A Ferencváros egykori kiváló légiósának 32 éves fia próbajátékra érkezett a bajnoki címvédő DVSC-hez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros egykori kiváló légiósa, Szergej Kuznyecov azonos nevű, 32 éves fia jelenleg az ungvári Goverla játékosa, de könnyen lehet, hogy hamarosan ő is a magyar bajnokságban folytatja pályafutását, hiszen a footballua.tv cikkeszerint a Debrecen teszteli.

A kárpátaljai csapat vezetőedzője elmondta: a játékos kérte, hogy 7-10 napig a DVSC-nél edzhessen. Ő egyeztetett az alelnökkel, és elengedte a támadót.

– Hogyan utasíthattam volna vissza? Azt akarják tudni, hogy sikerült a sérülés utáni rehabilitációja, és képes-e ugyanazt az edzésmunkát elvégezni, amit korábban – mondta az ungváriak edzője, aki hozzátette, hogy Kuznyecov távozása esetén szükségük lesz egy új csatárra.

A csatár a Fradi utánpótlásában ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, amikor édesapja ott játszott. Első profi klubja a finn FC Jokerit volt, majd az ezredforduló után visszatért a Ferencvároshoz, onnan 2003-ban a fehérorosz Gomelbe vezetett az útja. Később megfordult Moldovában (Sheriff Tiraspol), Litvániában (FK Vetra) és Oroszországban (Noszta Novotroick, Alanyija Vlagyikavkaz) is. Ukrajnában a Hoverla előtt a Karpati Lvov és a Szevasztopol mezét viselte, utóbbi csapatban 48 első-, illetve másodosztályú bajnokin 39 gólt szerzett. A 32 éves támadó sérülés miatt csak két bajnokin szerepelt az őszi szezonban – írja a haon.hu.

FRISS:

Kuznyecov nem lesz a Loki játékosa. A klub álláspontja nem változott, harminc év feletti labdarúgót nem igazolnak – nyilatkozta a haon.hu oldalon Szilágyi Sándor cégvezető, aki azt is elárulta, a Nyíregyháza Spartacus élénken érdeklődik L’Imam Seydi iránt, és úgy tűnik, közel a megegyezés a felek között.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik