NB I

Robert Jarni nem távozik Pécsről

Hiába csábítják a horvát U19-válogatott élére, ő úgy döntött, hogy a PMFC vezetőedzője marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hiába vetődött fel a neve a horvát U19-válogatott kapcsán, Robert Jarninak esze ágában sincs elmenni a PMFC csapatától, és minden erejével azon dolgozik, hogy a sereghajtó pécsiek jó tavaszt produkáljanak, és bennmaradjanak az élvonalban. Új játékos még nincs, de elképzelhető, hogy a felkészülés kezdete előtt már lesz – írja a bama.hu.

Karácsony előtt felvetődött, hogy Robert Jarni távozhat a PMFC-Matias csapatától, mert megüresedett a horvát U19-válogatott kispadja. A novemberben szerződtetett trénert Boszniában érte utol a Dunántúli Napló.

– Valóban hallottam arról, hogy lehetnék a horvát U19-es válogatott szövetségi edzője, de ennek a lehetőségnek most nincs aktualitása, nem is foglalkozom vele, hiszen a PMFC-hez köt a szerződésem. Én most csak a pécsi csapatomra koncentrálok, a felkészülésünkön és a keret megerősítésén dolgozom – mondta Robert Jarni.

Jarni tehát marad, már csak az a kérdés, kik jönnek erősítésképpen a csapathoz, és hol folytatja az a három labdarúgó, akiknek megköszönték a munkáját. Úgy tudni, Pölöskey Péter iránt Kecskemétről, Mohl Dávid iránt pedig a Haladástól és Nyíregyházáról is érdeklődnek, Wittrédi Dávidot állítólag a Paks és jó néhány NB II-es együttes is szívesen látná.

– Aláírt szerződésünk még nincs új játékossal, de több labdarúgóval is tárgyalunk. Elképzelhető, hogy a jövő év elején, még a felkészülés megkezdése előtt lesz bejelenteni valónk – mondta Győri János ügyvezető, aki hozzátette, a felkészülési program már elkészült, a terveknek megfelelően január 8-án kezdi a csapat a munkát. Edzőtábor is lesz, akárcsak legutóbb, most is Törökországba szeretne utazni a PMFC. Ezt még szervezik a klub vezetői.

A cikk szerzője szerint a Győrből, illetve Diósgyőrből távozó Varga Roland, Dudás Ádám, Völgyi Dániel és Gosztonyi András biztosan erősítés lenne a PMFC-nél, a bökkenő csupán az, hogy túl drága játékosok.

Olvasói sztorik