NB I

Rocchi marad a Haladásban?

A szombathelyi klub vezetősége marasztalná a rutinos olasz támadót, aki vevő lenne a folytatásra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nyáron szerződött – hosszú huzavonát követően – a Szombathelyi Haladáshoz az egykori Lazio-csapatkapitány, háromszoros olasz válogatott Tommaso Rocchi. A játékosnak volt némi lemaradása társaival szemben, az akkori vezetőedző, Artner Tamás nem is javasolta leigazolását, ám mivel a klubnak egy forintjába sem került, így végül december 31-ig megállapodtak a támadóval.

Rocchi ősszel 11 bajnoki meccsen egy gólig jutott, míg a Ligakupában két találkozón három gólt jegyzett. A klub honlapjának Tóth Miklós ügyvezető azonban elmondta, elégedettek a játékossal, így szeretnék, ha maradna.

– A szakmai stáb elégedett Rocchi teljesítményével, ezért a téli felkészülés kezdetére – január 5-e – visszavárjuk. Ha rajtunk múlik, tavasszal is a Rohonci úton futballozik a csatár – mondta Tóth Miklós.

A portál hozzáteszi, információik szerint Rocchi is hajlik a folytatásra, így elviekben nincs akadálya annak, hogy tavasszal is zöld-fehérben futballozzon. A Haladás az utolsó előtti, 15. helyről várja a tavaszi folytatást az OTP Bank Ligában.

Olvasói sztorik