NB I

Sörösüveggel ütöttek el egy Haladás-játékost

Mursits Roland, Városi Viktor és Dvorschák Gábor a rendőrkapitányságon kötött ki szombat éjjel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hat vesztes meccs után újra győzött szombat este a Haladás, amely 3-1-re verte a Kecskemétet az élvonal őszi utolsó fordulójában. Érthető, hogy nagy volt az öröm a szombathelyieknél, hiszen ezzel a sikerrel elmozdultak a sereghajtó pozícióból. A rendőrség honlapjának cikke szerint hárman belekeveredtek egy tettlegességig fajuló balhéba.

„Az egyik szombathelyi szórakozó hely előtt vitatkozott össze egy pécsi, egy szombathelyi, egy budapesti és egy sárvári férfi december 7-én. A szóváltás végül tettlegességbe torkollott, ezért a járőrök előállították a 21 éves, V. Viktort; a 23 éves, M. Rolandot; a 25 éves, D. Gábort és a 26 éves, K. Lászlót. A gyanúsítottak kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A Szombathelyi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást” – írta vasárnap reggel fél 9-kor a police.hu.

A Nyugat.hu információi szerint Dvorschák Gábor, Mursits Roland, Városi Viktor és ismerőseik a Bánya Café parkolójában szóváltásba keveredtek egy társasággal, majd a dolog tettlegességig fajult. Sérülés nem történt. Úgy tudjuk, a Haladás játékosai inkább kapták, mintsem adták a pofonokat, tehát a balhé elszenvedői voltak. Két játékost is sikerült elérnünk telefonon, de hétfőig nem szeretnének az esetről nyilatkozni. Tóth Miklóst, a klub ügyvezetőjét szintén kerestük, de nem értük el.

FRISS:

Illés Zoltán menedzser révén a Rangadó.hu kiderítette, hogy a rendőrségi közleményben sárvári K. Lászlóként említett fiatalember nem más, mint a Falco KC korábbi kosárlabdázója, Kiricsi László. Amikor Dvorschák, Dvorschák barátnője, Városi és Mursits megérkeztek a szórakozóhelyre, vállal meglökte Városit, aki ezt nem hagyta szó nélkül, ezért leütötte. Városi elájult, ezért Mursits lehajolt hozzá, de Kiricsi őt is leütötte, majd egy sörösüveggel úgy eltalálta Dvorschák arcát, hogy a palack alja kettétört…

Komoly sérülés szerencsére nem történt, de a kiérkező rendőrök a három focistát, és a sörösüveggel verekedőt is előállították, és garázdaság miatt eljárást indított ellenük.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik