NB I

Nem igazolnak senkit Kolozsvárról

A győriek semmilyen formában nem keresték a román CFR Cluj labdarúgóit, és nem is fogják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A román sportsajtó napok óta azzal foglalkozik, hogy az anyagi válságba került CFR Cluj csapatától több játékos is követheti a Győri ETO-hoz távozó vezetőedzőt, Vasile Miriutát. Konkrét neveket is közöltek, maga a tréner is úgy fogalmazott: szeretne áthozni néhány labdarúgót Kolozsvárról, de a magyar klub péntek esti közleménye szerint erre nem kerül sor.

„A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit és a médiumok képviselőit, hogy nem kíván senkit leigazolni a kolozsvári CFR-től. Egyes médiumok állításával ellentétben nem tárgyaltunk és a jövőben sem fogunk tárgyalni a román klub egyetlenegy labdarúgójával sem, így a spanyol Aitor Monroy-jal sem.

Klubunk nem kereste meg semmilyen formában a CFR egyetlen labdarúgóját sem, sőt a jövőben sem kívánja ezt megtenni. A Győri ETO FC ezúton közli azt is, hogy mindazokkal a fórumokkal szemben, akik a hamis hírt bármilyen módon terjesztik vagy másodközlésre átveszik, azokkal szemben jogi eljárást kezdeményez.

A Győri ETO FC minden körülmények között betartja a FIFA-alapelveket, és egyelőre egyáltalán nem foglalkozik játékos igazolásokkal.”

Olvasói sztorik