NB I

Fokozott ellenőrzés a rangadó miatt Miskolcon

A nyíregyházi szurkolók vasárnap rendőri felvezetéssel érkeznek a diósgyőri stadionhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fokozott ellenőrzésre készül a rendőrség vasárnap, az este fél hétkor kezdődő Diósgyőr–Nyíregyháza mérkőzés miatt Miskolcon – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Szabó-Berdár Csilla közölte, a rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja, miután a mérkőzést a sportrendezvényeket biztonsági szempontból minősítő bizottság kiemelt biztonsági kockázatú eseménnyé minősítette.

A rendőrség emiatt a közutakon a gépjárműforgalom jelentős megnövekedésére számít, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében a mérkőzés előtt és után ellenőrzéseket tart. Mint mondta, a borsodi megyeszékhelyre érkező nyíregyházi szurkolókat a rendőrség a 37-es számú főút arnóti körforgalom előtti útszakaszán gyülekezteti, ahonnan a drukkerek szervezett formában, rendőri felvezetés és kíséret mellett utazhatnak tovább a stadionhoz.

A beléptetőrendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők ellenőrzik a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát – jegyezte meg a szóvivő.

Olvasói sztorik