NB I

Julian Jenner a DVTK játékosa

Már idén nyáron szerették volna leigazolni, azóta tartották a kapcsolatot vele és az ügynökével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A színfalak mögött folyamatosan dolgozik a klubvezetés a csapat megerősítésén Diósgyőrben, hogy a kitűzött célokat elérjék. Szerdán pont került egy újabb tárgyalás végére, ennek köszönhetően a Ferencváros korábbi holland csatára, Julian Jenner a DVTK játékosa lett.

– Hosszú tárgyalássorozat után írtam alá a szerződésemet, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek – mondta új klubja honlapján Julian Jenner. – Georgi Attilának és Árki Gábornak szeretnék köszönetet mondani, akik nagyon sokat dolgoztak a háttérben. Ami a Diósgyőrről először eszembe jut, hogy amikor egy másik csapat tagjaként itt játszottam, és négy-egyre vezettünk, akkor is szinte ugyanúgy szurkoltak, mintha a hazai csapat vezetett volna. Ez nekem nagyon szimpatikus volt akkor, magával ragadott a szurkolásuk, minden tiszteletem az övék. A Diósgyőr nagy klub, fanatikus szurkolótáborral a háta mögött. Izgatottan várom az első mérkőzést itt, a Diósgyőri Stadionban. Nagyra törő tervei vannak a DVTK-nak, folyamatosan fejlődik a klub, nekem is az a célom, hogy bajnok legyek, ezért bízom abban, hogy együtt elérhetjük az álmainkat.

Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója elmondta, hogy már idén nyáron szerették volna leigazolni Julian Jennert, de akkor ez nem sikerült. Ám nem adták fel, folyamatosan tartották a kapcsolatot a játékossal és az ügynökével.

– Mostanra sikerült a szerződést olyan állapotba hozni, ami mindkét fél részére előnyös. Nagy öröm számunkra, hogy végül Diósgyőrbe tudtuk csábítani. A szerződéskötéskor években gondolkodtunk, féléves kontraktust semmiféleképpen nem szerettünk volna kötni. Azon dolgozunk, hogy folyamatosan építsük a csapatot, azt gondolom, hogy egy ilyen kvalitású játékossal a kombinációs lehetőségeink, a repertoárunk szélesebb lett. Azokat a célkitűzéseinket, amelyeket a szezon előtt megfogalmaztunk, azt gondolom, hogy tartani is tudjuk – mondta a klubvezető.

Olvasói sztorik