NB I

Jenner lenyúlta Sváb barátnőjét

Valószínűleg a holland középpályás és a magyar védő is idehaza folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Esküvőre készül Julian Jenner. A legutóbb a Ferencvárosban szereplő holland labdarúgó magyar lányt vesz el feleségül, méghozzá egykori csapattársa, Sváb Dániel korábbi barátnőjét. A zöld-fehérektől idén nyáron távozó légiós akkor vetett szemet Anitára, amikor a lány még együtt volt a magyar hátvéddel – írja a Blikk.

A csapat 2012-es karácsonyi partiján találkoztak először, és Jennernek már akkor megtetszett a lány, aki nemsokára ki is lépett addigi kapcsolatából. A két labdarúgó azt követően még fél évig együtt focizott, majd tavaly nyáron Sváb a német másodosztályú Energie Cottbus csapatába igazolt. Jenner időközben elhagyta családját és összeköltözött magyar barátnőjével. Közösségi oldalára több közös fotót töltött fel kettejükről, legutóbb az FTC csapatkapitánya, Gyömbér Gábor esküvőjén szerepeltek egy képen a boldog párral. Ezen a fotón már jól látni, hogy Anita hasa gömbölyödik, gyermeket vár a focistától.

Az biztos, hogy Jenner elveszi a lányt, igazából ezért sem tudta egyelőre eldönteni, hogy hova igazoljon. Jelenleg is Magyarországon él a szerelmével.

Sváb Dániel időközben új párkapcsolatban él, hazatért külföldről és jelenleg csapatot keres magának.

Olvasói sztorik