NB I

Jenner nyáron távozhat

A zöld-fehérek holland szélsője még nem kapott új szerződést a klubtól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén nyáron lejár a Ferencváros holland szélsője, Julian Jenner szerződése. A 29 éves játékos a holland voetbalprimeur.nl honlapnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a zöld-fehér klubtól még nem keresték meg a szerződéshosszabbítás miatt.

– A klubnál alapembernek tartanak, ráadásul sorozatban másodszor választottak meg a magyar bajnokság legjobb külföldi labdarúgójának. Nyáron lejár a szerződésem, de még nem ajánlottak nekem új kontraktust. Ha valóban fontos lennék a klub számára, akkor ez már megtörtént volna – kezdte a Vitesse egykori szélsője.

A Ferencváros játékosa elmondta, hogy a legjobb korban érzi magát, és szívesen próbára tenné a tudását egy másik kultúrában is.

– Még mindig vannak ambícióim. 29 éves vagyok és érzek még elég erőt magamban ahhoz, hogy egy másik európai csapatban, vagy esetleg Ázsiában kipróbáljam magam. Biztosan nagy kaland lenne – folytatta a holland játékos, aki iránt Spanyolországból is volt megkeresés télen.

Julian Jenner elmondta, hogy esze ágában sincs visszatérnie szülőhazájába.

– Hollandia nem vonz, mert már kiismerték a trükkjeimet. Külföldön szeretnék futballozni, mert az én időm már lejárt otthon. Most elsősorban a Ferencvárosra koncentrálok. A bajnoki cím sajnos már elúszott, de van még tizenhárom forduló és szeretnénk kiszolgálni a közönséget. Nyáron meg majd kiderül, hogyan alakul a sorsom – tette hozza a Ferencváros egyik legjobbja, aki 39 mérkőzésen kilenc gólt és 14 gólpasszt adott a zöld-fehér csapatban.

Olvasói sztorik