NB I

A kupameccsen debütálhat Jenner

A múlt héten sikerült megállapodnia a Diósgyőri VTK-nak és a holland Julian Jennernek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

A klubvezetés azon dolgozik, hogy tovább erősítse a csapatot. Hétfőn Miskolcon járt Julian Jenner, tárgyalt a DVTK vezetőivel, majd átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton is.

– Nincsenek titkaink, nyílt lapokkal játszunk – mondta a klub honlapján Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – Julian Jennerrel a DVTK felvette a kapcsolatot a szerződtetése végett, folynak a megbeszélések a két fél között. Lépésről lépésre haladunk előre. A mai napon a játékos Miskolcon járt orvosi vizsgálaton. A stadionban elvégeztük a felméréseket, melyek egy szerződés aláírása előtt szükségesek, ezeket értékeljük természetesen, ha minden rendben van, akkor jöhet a következő lépés. Miután mindkét fél elfogadta azokat a feltételeket, amelyeket egymással szemben támasztanak, akkor aláírásra kerülhet a szerződés. Abban a pillanatban, amikor erre sor kerül, azonnal értesítjük majd a szurkolókat és a sajtó munkatársait.

Korábban írtuk:

A boon.hu információi szerint Julian Jenner hétfőn részt vesz a DVTK edzésén és akár pályára is léphet a Videoton ellen a keddi, székesfehérvári Magyar Kupa nyolcaddöntőn. A harmincéves holland szélső középpályás legutóbb a Ferencvárosban szerepelt, ahol 45 NB I-es meccsen kilenc gólt szerzett. Miután a Fradiból távoznia kellett, visszatért hazájába és utánpótlásedzőként tevékenykedett egy ideig, majd rájött, hogy egyelőre mégsem szeretné abbahagyni a játékot.

A DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics múlt pénteken megerősítette, hogy tárgyaltak a légióssal, és szeretné, meg náluk folytatná a pályafutását.

Olvasói sztorik