NB I

Bartha: Igazságtalan lett volna a három pont

A Paks középpályása, Bartha László elmondta, hogy őket nem zavarta a hatalmas köd a Fradi-pályán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonal 13. fordulójában a Paks gól nélküli döntetlent játszott a Ferencváros otthonában. A ködös találkozón a Fradi többet támadt, de a csattanó végül majdnem a vendégeké lett, de Haraszti Zsolt emelése a hajrában nem volt elég pontos. Csertői Aurél legénysége lecsúszott a dobogóról, de továbbra is a közelében van. A következő fordulóban az idegenben gyengén szereplő Lombard Pápát fogadják.

A Rangadó.hu érdeklődésére a paksi csapat középpályása, Bartha László értékelte korábbi klubja, a Ferencváros elleni mérkőzést, illetve elmondta, hogy bár nem lesz könnyű, de szombaton is szeretnék megszerezni a három pontot.

– Úgy gondolom, elégedettek lehetünk az egy ponttal. A meccs képe alapján a Fradi irányított és többet támadott. Szerintem igazságtalan lett volna, ha végül elvisszük a három pontot. Persze, szép csattanó lett volna, ha mégis mi nyerünk. Ellenfelünknek több, viszont nekünk nagyobb helyzetünk volt, ezért is mondom, hogy igazságos döntetlen született – kezdte Bartha László.

– A köd mennyire zavarta önöket?
– Megmondom őszintén, minket a pályán nem annyira zavart. Lehetett látni, bár igaz, hogy messzire kicsit nehezebben. Szerintem ez inkább a szurkolóknak jelentett problémát, meg ahogy hallottam a tévénézőknek.

– A következő fordulóban az idegenben nem túl jó formában levő Pápát fogadják. Milyen mérkőzésre számít?
– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Vannak eltiltott vagy sérült játékosaink is szép számmal, ezért sem lesz könnyű. Az is érdekes lesz, hogyan állunk majd fel. Persze, aki a pályára kerül, az mindenképpen megüti az elvárt szintet, mégis változtatni kell a megszokott csapaton. A Pápa nem rossz csapat, függetlenül a tabellán elfoglalt helyezésétől. Különben is az NB I-ben bárki legyőzhet bárkit, akár elöl, akár hátul áll a tabellán. Ez már csak ilyen érdekes bajnokság. Természetesen hazai pályán nyerni szeretnénk és otthon tartani a három pontot.

– Mennyire formálják át a taktikát, hiszen a Pápa egy jól védekező csapat…
– A taktikát mindig az edző állítja össze. Nyilván figyelembe fogja venni a Pápa jó védekezését is, de eddig még részletesen nem elemeztük a játékukat.

Olvasói sztorik