NB I

Korcsmár csapata győzött

Péntek esti gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményérő számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Pénteken öt magyar érdekeltségű meccs lesz.

A német másodosztály 12. fordulójában Korcsmár Zsolt együttese, a Greuther Fürth 1-0-ra győzött az Unio Berlin vendégeként. Sérült csapattársunkat nem nevezték a meccsre.

A román élvonal 13. fordulójában Kovács Zoltán csapata, a Dinamo Bucuresti 3-0-ra kikapott a Steaua otthonában. A vendégek magyar kapusa nem kapott helyet a keretben.

A lengyel első osztály 13. fordulójában Guzmics Richárd csapata, az utolsó negyedórát emberhátrányban töltő Wisla Kraków 3-2-re kikapott a Korona Kielce otthonában. A meccset végigjátszó magyar védő a 61. percben öngólt szerzett.

Megszakadt a belga KRC Genk 13 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata, és nagy meglepetésre éppen a 13. forduló előtt még sereghajtó Waregem törte meg (2-0). A vesztes csapatban Köteles László védte végig a meccset.

https://www.youtube.com/watch?v=wiflgBOFK7M

Az angol másodosztály 15. fordulójának nyitómeccsén a kiesőhelyen (22.) álló Bolton Wanderers 2-1-re kikapott a Norwich City otthonában. A vendégek magyar hálóőre, az ujjműtét után lévő Bogdán Ádám továbbra is hiányzik csapata keretéből.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik