Nemzetközi foci

Stieber csapatát elbúcsúztatta a Bayern

Szerdai gyűjtőcikkünkben a külföldön szereplő magyar játékosok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Pintér Ádám csapata, a görög Levadiakosz a kupa csoportkörének második fordulójában a szintén élvonalbeli Plataniasz vendégeként 2-0-ra nyert.

A Görög Kupában az Olimpiakosz a Panioniosz együttesét fogadta. A jóval esélyesebb hazaiak erejéből csak döntetlenre futotta (1-1), de így is vezetik az A-csoportot. Megyeri Balázs kezdőként kapott lehetőséget az Olimpiakoszban és végigvédte a meccset.

Az Osztrák Kupában a Red Bull Salzburg a Wacker Innsbruck vendégeként lépett pályára. A vendégek hosszabbítás után nyertek 2-1-re, ezzel a legjobb nyolc közé jutottak. A salzburgiaknál Gulácsi Péter nem kapott lehetőséget.

A Német Kupában a Kalmár Zsoltot is foglalkoztató RB Leipzig hosszabbítás után 3-1-re verte a szintén másodosztályú Erzgebirge Aue együttesét és ezzel továbbjutott. A hazaiaknál a magyar középpályást a keretbe sem nevezték.

A kupa második fordulójában a Hamburg házigazdaként 3-1-re kikapott a Bayern Münchentől. A HSV magyar légiósa, Stieber Zoltán végigjátszotta a meccset. A Hoffenheim szintén odahaza lépett pályára, és 5-1-re győzött a másodosztályú FSV Frankfurt ellen. Szalai Ádám a kispadról nézte végig találkozót, nem cserélték be.

Olvasói sztorik