NB I

Artner válthatja a Győrből távozó Horváth Ferencet

A közelmúltban még marasztalták, most viszont közös megegyezéssel szerződést bontottak vele.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

A Rangadó.hu értesülése szerint Pintér Attila javaslatára a Haladástól a közelmúltban távozó Artner Tamás lehet a Győr következő vezetőedzője.

Az előző szövetségi kapitány korábban azt nyilatkozta, hogy most pihenni szeretne, tehát az ő visszatérése jelenleg nem aktuális. Viszont közismerten jó kapcsolatban van Tarsoly Csaba klubtulajdonossal és jó véleménnyel van Artner Tamás szombathelyi munkásságáról, ezért őt javasolta a menesztett Horváth Ferenc helyére, és már meg is kezdődtek a tárgyalások.

Artner jelenleg a Haladás VSE labdarúgó utánpótlás-szakosztályát irányítja.

Korábban írtuk:

A Győri ETO FC közös megegyezéssel szerződést bontott Horváth Ferenc vezetőedzővel, Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel, akiknek a pénteki nappal megszűnt a munkaviszonyuk a klubnál. A vezetőség megköszönte az eddig elvégzett munkájukat, a tavalyi évben szerzett bajnoki ezüstérmet, és további sportszakmai sikereket kívánt nekik. Az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Illa Solé Jordi és Tőkés László irányítja – írja az ETO honlapja.

Érdekesség, hogy Horváth Ferenc a felcsúti vereség után önként felajánlotta lemondását, de a tulajdonos akkor úgy nyilatkozott, hogy nincs edzőkérdés, és megerősítette posztján a trénert. Az utolsó csepp a pohárban nyilván az NB II-ben listavezető Gyirmót elleni Magyar Kupa-kiesés volt.

Horváth Ferenc januárban vette át a csapat irányítását, amellyel az elmúlt szezonban egy nagy hajrá végén ezüstérmet szerzett, a bajnok Debrecennel azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel zárt az együttes. Az OTP Bank Liga mostani idényében viszont csalódást keltően szerepeltek a győriek, ugyanis 12 fordulót követően mindössze négy győzelemmel, három döntetlennel és öt vereséggel csak a nyolcadik helyen állnak.

Olvasói sztorik