NB I

300 ezret fizet a Videoton

A Magyar Kupa-meccsek után is benyújtja a számlát a szövetség illetékes testülete...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága október 30-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Az FTC ellen Julian Jennerrel szembeni pénzügyi tartozás miatt indított eljárást, mivel nem állapítható meg a fegyelmi vétség elkövetése, megszüntette.

Véber György, a PMFC volt vezetőedzője ellen elrendelt fegyelmi eljárást, mivel időközben Véber munkaviszonya, ezáltal sportszakemberi minősége is megszűnt, megszüntette.

Magyar Kupa

Tányéros Gergő (Vác) egy, Völgyi Dániel (Győri ETO), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt, három soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Zoran Szpisljak vezetőedző (Békéscsaba) a mérkőzésen való közreműködéstől (kispadtól) egy soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az Ajka–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosság miatt az Ajka 50 ezer forint, az Újpest, mint visszaeső, szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata, valamit a hazai csapat játékosának szidalmazása miatt 200 ezer forint pénzbüntetésben részesült.

A Videoton FC – DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók részéről a mérkőzés során több alkalommal, visszatérően elhangzó, megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (MLSZ szidalmazása) a Videoton FC 300 ezer forint, a Diósgyőr, mint visszaeső, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (MLSZ szidalmazása) miatt 100 ezer forint pénzbüntetésben részesült.

Olvasói sztorik