NB I

Kiakadt a Spartacus tulajdonosa

Vegyes érzelmeket váltott ki az eddigi szereplés Révész Bálintból, aki változásokat tervez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kilenc forduló alatt nyolc pontot szerzett a bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus. A Ligakupában csoportjában az élen áll, a Magyar Kupától viszont búcsúzott. Révész Bálint tulajdonos nem elégedett, és ennek a klub honlapján hangot is adott.

– Vegyesen éltem meg az eddigi meccseket. Voltak jó és nagyon rossz mérkőzéseink is – kezdte Révész Bálint, tulajdonos. – Ha azt veszem alapul, hogy nyolc pontunk van, és a hetedikhez képest csak két pont a hátrányunk, akkor akár elégedett is lehetnék, de nem vagyok az. A Kisvárda elleni Magyar Kupa vereséget például máig nem értem, az kiverte nálam a biztosítékot. Megértettem a szurkolókat, és látom azt is, hogy tenni kell valamit. Ezért a játékoskeretben rövid időn belül lesz változás, nem ülök ölbe tett kézzel, teljes mellszélességgel azon dolgozom, hogy ez a csapat elérje a kitűzött célt. Nem kell még kongatni a vészharangokat, de úgy érzem, szükség van a frissítésre. Számomra fontos, hogy a szurkolók elégedettek legyenek, ez a játék értük, és nem a labdarúgókért van. Nekik az a feladatuk, hogy kiszolgálják a közönséget, én pedig ehhez megteremtem a feltételeket. A szurkolóknak egyet ígérhetek: mindent megteszek azért, hogy a Szpari sikeres legyen.

Kapitányváltás volt Nyíregyházát

A Kecskemét elleni vesztes bajnoki meccsen Törtei Tamás viselte a karszalagot, mert Balogh János kapus lemondott csapatkapitányi megbízatásáról, a Kisvárda elleni, verességgel végződött Magyar Kupa-találkozó után. Döntését a tulajdonos és a szakmai stáb elfogadta. Ezen a héten döntenek arról, ki lesz az új csapatkapitány.

Olvasói sztorik