NB I

Kétórás edzés a pénteki programban

Továbbra is jó hangulatban készül a vasárnapi, északírek elleni meccsre a magyar csapat, amelynek minden tagja egészségesen várja az első selejtezőt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csütörtöki regeneráló nap után pénteken egy edzés szerepelt az északírek elleni, vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott programjában. Pintér Attila délelőtt tartott gyakorlást a csapatnak, a közel kétórás tréningen minden kerettag részt vett.

Délután sem maradtak mozgás nélkül az együttes tagjai, de ezúttal nem a labdáé volt a főszerep, a játékosok kerékpároztak egyet Telki környékén. A meccsnap közeledtével egyre több szó esik a vasárnapi találkozóról. Dzsudzsák Balázs az MLSZ TV-nek adott interjúban elmondta: az északírek várhatóan a védekezésre helyezik a hangsúlyt vasárnap, minden bizonnyal a tizenhatosuk elé húznak egy védőfalat, amit aligha lesz könnyű áttörni. A mieinknek ugyanakkor van terve arra, hogy miként lehet feltörni ezt a falat, és a Dinamo Moszkva szélsője szerint ha mindenki a valós tudását adja a pályán, akkor legyőzhető lesz az ellenfél.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik