NB I

Kalász Milán elköszönt

A 22 éves középpályás és a klub közös megegyezéssel bontott szerződést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár úgy tűnt, a keresztszalag-szakadása után teljesen felépülő Kalász Milánt a másodosztályú FC Ajkának adja kölcsön a Haladás, a játékos és a szombathelyi klub végül szerződést bontott egymással.

A Haladás azzal a feltéttel adta volna kölcsön az őszi szezonra a többszörös utánpótlás-válogatott középpályást, ha ezzel együtt meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését. A 22 éves játékos azonban nem jutott egyezségre a folytatást illetően a szombathelyi vezetőkkel, így közös megegyezéssel szerződést bontottak.

– Nagyon korrekt körülmények között történt a szerződésbontás – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére a játékos ügyeit képviselő menedzseriroda részéről Illés Zoltán. – Milán az Ajkánál csinálta végig a nyári felkészülést, és olyannyira felépült sérüléséből, hogy csupán egyetlen edzést kellett kihagynia. Szerződés nélküli labdarúgóként nem vonatkozik rá az augusztus harmincegyedikei, vasárnap éjféli átigazolási határidő. Elképzelhető, hogy Ajkán folytatja pályafutását, de más lehetőségeket is keresünk, hiszen elsősorban az NB I-ben vagy olyan másodosztályú csapatnál képzeli el a jövőjét, ahol a feljutás a cél.

Olvasói sztorik