NB I

Több titokzatosság Rocchiék körül – állítja az alpolgármester

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A városvezetés (egyelőre) nem adta áldását Tommaso Rocchi és Emílson Cribari leigazolására, továbbra is rengeteg a kérdőjel a szerződtetésükkel kapcsolatban. Az olasz és a brazil klasszis napok óta Szombathelyen van, részt vettek az orvosi vizsgálaton, pénteken pedig autogramot osztogatnak.

A Massimiliano Caroletti marketing-igazgató közbenjárására Szombathelyre érkező focisták csak akkor lehetnek a Haladás játékosai, hogy ha szponzort is szerez az olasz marketinges.

A haladasfc.hu úgy tudja, egy máltai cég került képbe, amiről Tóth Miklós ügyvezető azt mondta a Nemzeti Sportnak, hogy olasz, Massimiliano Caroletti pedig a Haladás hivatalos honlapjának azt, hogy magyar.

A sok bizonytalanság és furcsaság szemet szúrt a többségi tulajdonosnak is. Marton Zsolt alpolgármester, aki a Haladás ügyeiért felelt, azt mondta, hogy egyelőre nem adták áldásukat a focisták leigazolására.

– A többségi tulajdonos önkormányzat csak a teljes jogviszony tisztázása után támogatja a két játékos leigazolását, amelynek természetesen a Pénzügyi-, Gazdasági- és Jogi Bizottság jóváhagyása is szükséges. Egyelőre több a titokzatosság az ügyben, mint a teljességre való törekvés – mondta Marton a Nyugatnak.

Olvasói sztorik