NB I

Megérkeztek Szombathelyre a Lazio-játékosok

Az olasz Tommaso Rocchi és egykori római klubtársa, a brazil Emilson Cribari is tárgyalni jött a Haladáshoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedd este megérkezett a schwechati repülőtérre, az éjszakát pedig az egyik szombathelyi szállodában tölti a Haladás által kiszemelt olasz Tommaso Rocchi és a brazil Emílson Sanchez Cribari – adta hírül a szombathelyiek hivatalos honlapja.

Korábban a Rangadó.hu is beszámolt róla, hogy a Szombathelyi Haladás látókörébe került a volt háromszoros olasz válogatott, a Lazio egykori legendás csapatkapitánya, Tommaso Rocchi. A 36 éves futballista másfél hete élőben megtekintette a Haladás kecskeméti bajnokiját, másnap tárgyalóasztalhoz ült a szombathelyi vezetőkkel, majd igényeit írásban is elküldte.

Nos, azóta felgyorsultak az események, az egyeztetések ugyanis biztatóan alakultak, ennek köszönhetően Rocchi repülőgépe kedd este a bécsi repülőtéren landolt, majd az éjszakát már az egyik szombathelyi szállodában tölti.

Szerdán pedig Rocchi már a Rohonci úton tárgyal a Haladás vezetőivel.

A támadóval együtt jött korábbi, laziós csapattársa, a 34 éves brazil belső védő Emílson Sanchez Cribari, őt is szerződtetheti a klub. A két labdarúgót Massimiliano Caroletti, a Haladás marketingigazgatója fogadta a bécsi repülőtéren.

Amennyiben tehát a tárgyalások eredményre vezetnek, mindkét szabadon igazolható futballista zöld-fehérbe öltözik. A Haladás honlapja is megerősíti azokat a híreket, mely szerint Rocchi és Cribari fizetésének döntő részét egy cég állná, amely ennek fejében mezszponzora lesz a Haladásnak. A Nyugat.hu úgy tudja, egy máltai cég állná a játékosok fizetését.

Olvasói sztorik