Hírek

Brazil középhátvéd Szombathelyen?

Az olasz Tommaso Rocchi korábbi római csapattársa, Emilson Sanchez Cribari is érkezhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A lalaziosiamonoi.it portál értesüléseszerint továbbra sem zárultak le a tárgyalások az olasz Tommaso Rocchi és a Haladás között. A veterán csatár Magyarországon járt, megnézte a szombathelyiek legutóbbi bajnoki meccsét, meghallgatta a vezetők ajánlatát, de még nem döntött, hogy hazánkba igazol-e. Az itáliai honlap cikke szerint az egykori válogatott játékos érdekesnek tartja a lehetőséget, bár a Haladás által kínált pénz nem valami sok.

Igen ám, de – mint kiderült – a szombathelyieknek az a szándékuk, hogy több tapasztalt, idősebb külföldi játékost igazolnak, így akarják felvenni a versenyt Debrecen, Honvéd, Ferencváros trióval, és kilépni az európai kupaporondra. A tárgyalások tehát folytatódnak, és Rocchi igyekszik a hétvégéig megadni a végső választ.

Érdekesség, hogy a portál értesülése szerint eközben más magyar klubok is bepróbálkoztak a 36 éves olasz játékosnál, de a Haladás már kidolgozott egy tervet, hogyan győzze meg a Lazio egykori csapatkapitányát. A szombathelyi klub készen áll, hogy leigazolja Rocchi egykori római csapattársát, Emilson Sanchez Cribarit! Ő lehet a kulcs a Rocchi-üzlet létrejöttéhez.

A 34 éves brazil középhátvéd sem akárki: 1998-ban jött Európában, azóta az olasz Empoli, Udinese, Lazio, Siena és Napoli csapatait erősítette, rövid időre visszatért hazájába (a Cruzeiro együttesébe), az elmúlt két szezont pedig a skót Rangers együttesében töltötte!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik