NB I

Az olasz csatár még nem döntött

Tommaso Rocchi számára szimpatikus volt a szombathelyiek futballja, de egyelőre nem mondott igent.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legutóbb az olasz másodosztályú Padova színeiben futballozó 36 éves, korábbi háromszoros válogatott csatár, Tommaso Rocchi szombaton kora délután Magyarországra érkezett. A Lazio egykori legendás csapatkapitánya este Kecskeméten megtekintette a szombathelyiek bajnoki meccsét, majd az éjszakát Győrben töltötte.

Vasárnap délután tárgyalóasztalhoz ült a Haladás vezetőivel, Tóth Miklós ügyvezetővel és Kóbor László résztulajdonossal. Közölte igényeit, este pedig Bécsből visszarepül Olaszországba.

– Rocchinak nagyon szimpatikus volt a Haladás Kecskeméten látott sokat passzoló futballja – idézi Tóth Miklóst a klub honlapja. – Ami a tárgyalást illeti, ott volt többek között a játékos felesége, valamint a menedzsere is. A menedzser közölte a játékos igényeit, abban maradtunk, majd írásban is elküldik a kéréseiket, amelyet továbbítok a tulajdonosoknak. Ők döntik el, ki tudjuk-e fizetni a labdarúgót. A labdarúgó igényeiről értelemszerűen nem szeretnék nyilatkozni, az esetleges szerződés időtartamáról még nem esett szó. Rocchinak egyébként több ajánlata is van, ám mint elmondta, ha meg tudunk egyezni, szívesen igazolna a Haladáshoz. Nem levezetni jönne, szeretne meghatározó játékosa lenni csapatunknak.

Olvasói sztorik