NB I

A gólszerző örülne Rocchi érkezésének

A Kecskeméten nyerőembernek bizonyuló Nagy Olivér szerint szükségük lenne az olasz csatár tapasztalatára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladásnál idén nyáron nagy volt a jövés-menés, számos alapember távozott, ezért a szurkolók féltik a csapatot egy esetleges kieséstől. Az első mérkőzésen erre a félelemre nem cáfoltak rá a játékosok, hiszen a szombathelyiek 1-0-ra kikaptak hazai pályán az Újpest ellen. Második nekifutásra a hasonló problémákkal küzdő Kecskemét otthonába látogattak, ahol 1-0-ra nyerni tudtak, Nagy Olivér korai góljával. A 25 éves támadó középpályás éppen a nyáron érkezett a Paks csapatától, de előtte több mint száz mérkőzésen erősítette a Pécs csapatát.

A Rangadó.hu megkeresésére Nagy Olivér beszélt a Kecskemét elleni találkozóról és a beilleszkedésről is.

– Jól kezdtük a mérkőzést, nyomás alá helyeztük a Kecskemétet. A gól után is nekünk voltak lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk újabb találatot szerezni. Úgy érzem, magabiztosan, jól játszott a csapat, de a helyzetkihasználáson még dolgoznunk kell – kezdte Nagy Olivér.

– Sikerült a beilleszkedése új csapatába?
– Igen, szerencsére sikerült. Nagyon jó közösségbe kerültem, és ez lehet akár a siker kulcsa is. Jól érzem magam a csapatnál, és remélem, szép eredményeket érünk el.

– Mikor lesz egységes csapat a Haladásból?
– Konkrét időpontot nem tudok mondani, de szerintem minden győzelem nagyon jó hatással lehet ránk. Természetes, hogy ehhez idő kell, hiszen tudom, nagyon jó játékosok távoztak, de szerintem az érkezők is jó labdarúgók. Hallottam olyan pletykákat, hogy aggódnak a szurkolók, mert szerintük kieshet ez a csapat. Úgy gondolom, nem lesznek kiesési problémáink a szezonban. A középmezőny elejére várom a csapatot. Szeretnénk hasonlóan jó szezont elérni, mint a tavalyi hatodik hely.

– Az egykori háromszoros olasz válogatott csatárt, a Lazio volt csapatkapitányát, Tommaso Rocchit akarja leigazolni a Haladás. Örülne az érkezésének?
– Természetesen igen. Pozitív hatással lenne a csapatra a jelenléte és a mentalitása. Ha mégsem jön össze a transzfer, akkor sem esünk kétségbe, mert nem szabad elfelejteni, hogy Halmosi Péter is a csapat tagja. Felnéznek rá a fiatalok, mindig motiválja és segíti őket. Lehet, hogy Rocchi mögött komolyabb pályafutás áll, de azért Halmosi Péter is komoly tapasztalatokkal rendelkezik. Persze, a legjobb az lenne, ha mindketten a pályán lennének.

– Miskolcra látogatnak a következő fordulóban. Mit vár a Diósgyőr elleni meccstől?
– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A Diósgyőr nagyon erős, jó csapat. Hallottam olyan híreket, hogy a játékosok fáradtabbak az Európa Liga miatt, de nekünk ezzel nem szabad foglalkoznunk. A Pápa–Ferencváros mérkőzést kell alapul vennünk, és megpróbálni pontot vagy esetleg pontokat szerezni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik