NB I

Zsidai életében először duplázott

A Puskás FC ellen két gólt jegyző debreceni középpályás szerint megérdemelt sikert arattak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat este a Puskás Akadémia csapatát látta vendégül a DVSC az OTP Bank Liga harmadik fordulójában. A címvédő debreceniek már az első félidőben megszerezték a vezetést, majd a második játékrészben növelni tudták előnyüket, és 2-0-ra legyőzték a felcsútiakat. A találkozó mindkét gólját Zsidai László szerezte, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy a mostani volt élete első duplája.

– Kicsit nehezen indult a mérkőzés, de úgy érzem, hogy megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a találkozót. Több helyzetet dolgoztunk ki a felcsútiaknál, és úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet. Elég stabilan és szervezetten játszottunk. Az első félidőben volt néhány megingás, de a mérkőzés nagy részében szervezetten futballoztunk, ezért nyertük meg az összecsapást – mondta Zsidai László.

– Kétszer is eredményes volt a mérkőzésen, hogy emlékszik vissza a találatokra?

– Kaptam egy keresztpasszt Kulcsár Tomitól. Láttam, hogy Bódi Ádámnak is jó lenne, de kiabáltam neki, hogy jövök mögötte. Ő átlépte a labdát, és sikerült jól eltalálnom. A második gólomhoz szerencse is kellett, hiszen Bódi eltört lövése talált fejen. Ilyen még nem fordult elő velem, ez az első alkalom, hogy duplázni tudtam.

– Szerdán a Magyar Kupában a Szekszárd otthonában lépnek pályára. Mire számít az összecsapáson?

– Nem tudom, hogy az ellenfél milyen játékerőt képvisel, de nekünk mindenféleképpen a továbbjutás a célunk. Nem tudom, hogy ki kap esetleg pihenőt erre a találkozóra, mert nem volt még kerethirdetés. Mindig a meccs előtt dől el, hogy ki játszik és ki nem.

Olvasói sztorik