NB I

Gólokat rúgna az Újpestnek a PMFC

Gőcze Gergő úgy érzi, hogy már negyvenöt-ötven percet folyamatosan jól fociznak.

Kapcsolódó cikkek

Két forduló telt el az NB I idei szezonjából, de hat csapatnak még nem sikerült győznie – a PMFC-Matias is közéjük tartozik. A pécsieknél is volt játékosmozgás a nyáron, és új edző is érkezett Véber György személyében, ezért időre van szükségük. Az első mérkőzésen hazai pályán kaptak ki 4-0-ra az MTK-tól, majd egy pontnak örülhettek, bár a Puskás Akadémia elleni mérkőzésben ennél több volt (2-2).

Az új vezetőedzőnek tehát még nincs meg az első bajnoki sikere, de a csapat egyre jobb formát mutat. A következő ellenfél az Újpest lesz, amely még nem kapott ki a bajnokságban.

A Rangadó.hu megkeresésére a PMFC kapusa, a két meccs során hat gólt kapó Gőcze Gergő beszélt a felcsúti mérkőzésről, és elmondta, az Újpest ellen jobb helyzetkihasználást remél.

– Rosszul kezdtük a meccset, a kapott gól után azonban átvettük az irányítást. Szereztünk egy szerencsés gólt, de utána sem álltunk le, és sikerült vezetéshez jutnunk. Az utolsó tíz percben nagyon beszorultunk, majd jött egy szerencsétlen gólt. Sajnos ez benne van a fociban, túl kell magunkat tenni rajta, és a következő meccsre koncentrálni – kezdte Gőcze Gergő.

– Miben kell javulnia a csapatnak?
– Úgy gondolom, hogy kettő-egyes állásnál voltak lehetőségeink, de nem tudtuk őket gólra váltani. Ezen mindenféleképpen javítanunk kell. A következő ellenfél az Újpest lesz. Szeretnénk gólokat rúgni és megszerezni az első győzelmünket. Eddig is minden mérkőzésre úgy mentünk ki, hogy győzni szeretnénk és ez ezután is így lesz.

– Meddig juthat el a Pécs az idei bajnokságban?
– Nehéz válaszolni erre a kérdésre. Hétről hétre egyre jobban összeáll a csapat. Már negyvenöt-ötven percet folyamatosan jól fociztunk. Az eredmény tekintetében nem vagyok teljesen elégedett, mert úgy gondolom, győzelmet engedtünk ki a kezeink közül a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen.

Olvasói sztorik