NB I

Már csak csatárt szerződtetnek Fehérvárra

Burcsa Győző sportigazgató elmondta: a védelembe és a középpályára nem igazolnak már.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Videoton szurkolói hétfőn a Facebookon tehették fel kérdéseiket kedvenc csapatukkal kapcsolatban, amelyekre Burcsa Győző sportigazgató reagált. A legérdekesebb témák és válaszok között szemezgettünk.

A játékoskeret változásairól:

A távozó játékosok esetében nem mindig képességbeli, hanem személyi- és szakmai gondok is adódtak. Nikoliccsal kapcsolatban hivatalos megkeresés nem érkezett a Vidihez. Folyamatban van a játékosokkal történő egyeztetés, a napokban is megválunk közös megegyezéssel egy játékostól. Van még egy kiszemelt támadó, akit feltétlenül le szeretnénk igazolni! A középpályán a közeljövőben nem tervezünk változtatást. Nem tervezünk egyelőre új játékost igazolni a védelembe sem, mert ott jelenleg megvannak a megfelelő emberek. Nemzetközi szinten minőséginek számító játékos magyar klub számára megfizethetetlen.

A célkitűzésekről:

Bele akarunk szólni a bajnoki cím sorsába. A célkitűzésünk az első három hely valamelyikének megszerzése.

A saját feladatköréről:

Minden sportvezető támadási alapot ad azzal, hogy munkát vállal. A labdarúgásunk sajnos nem változott annyit, hogy ez a húsz év olyan nagy kiesést jelentene. Az igazolásokba beleszólhatok, arra azonban nem is gondoltam, hogy abba beleszóljak, kit állítson a vezetőedző a csapatba, az ugyanis az ő felelőssége. Arányokban nem gondolkodom, de azt már többször kijelentettem, hogy amikor lehetőség van rá, és megfelelő szintű játékost találunk, akkor a magyarok előnyt élveznek a keretbe kerülésnél. De a kereten belül már a teljesítmény dönt.

Olvasói sztorik