NB I

„Nincs publikus fejlemény”

Az ünnepélyes szerződés-aláírások során elhangzott: továbbra sem tudni, mi lesz Radó András, Németh Márió és Simon Ádám sorsa a szombathelyieknél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délután a Rohonci úti klubházban sajtótájékoztatót tartott a Szombathelyi Haladás. Az eseményen a klubvezetés részéről Illés Béla sportigazgató, résztulajdonos; Tóth Miklós ügyvezető igazgató; Artner Tamás vezetőedző és Vörös Csaba technikai vezető vettek részt.

A sajtóeseményen hivatalos keretek között is aláírták szerződésüket, és bemutatkoztak a csapat új igazolásai: Városi Viktor (Pécsről), Nagy Olivér (Paksról), Zamostny Balázs (kölcsönben Újpestről), Varga Gábor és Katona Máté (Sopronból) érkezett.

Rajtuk kívül a vasi zöld-fehérek két játékosa, Halmosi Péter, valamint a gyirmóti kölcsönből visszatérő Farkas Márk meghosszabbította szerződését. Egy új arc is feltűnt a sajtótájékoztatón: ahogy arról a Rangadó.hu már június végén beszámolt, a korábban Ajkán és Sopronban szereplő 23 éves támadó, Gaál Bálint is a Haladásban folytatja a pályafutását. Gaál korábban már dolgozott együtt Artner Tamással, a Haladás vezetőedzője már régóta szerződtetni szerette volna.

Artner elmondta, hogy a Haladás életében lezárult egy fejezet, és a vezetőséggel együtt jelenleg egy új csapat építésén dolgoznak, amihez a szurkolók részéről is türelmet és összefogást kér. Kiemelte, az ő irányítása alatt ennyi játékos még nem érkezett a klubhoz, és örömére szolgál, hogy köztük sok a fiatal labdarúgó, akikkel a jövő csapatát lehet építeni. A Hali trénere hozzátette, a csapat összerakása hosszútávú folyamat lesz, de ígéri, hogy mindent meg fognak tenni a siker érdekében, és a hazai mérkőzéseken továbbra is a minden áron győzni akarás lesz jellemző a gárdára.

Az új igazolásokon kívül további hat fiatal labdarúgó került az Illés Akadémiáról a Haladás felnőtt keretébe, így velük együtt összesen 13 új játékossal bővült a csapat. A tehetséges fiatalok az alapozás kezdete óta a felnőttekkel készülnek, és jövő héten szintén sajtótájékoztató keretein belül lesznek bemutatva.

Tóth Miklós ügyvezető elmondta, hogy a következő szezonban nem lesz NB III-as csapata a Haladásnak, illetve elárulta, a kérdéses sorsú három játékos, Radó András, Németh Márió és Simon Ádám ügyével kapcsolatban nincs publikus fejlemény – írja a haladasfc.hu.

Szintén a Rangadó.hu írta meg elsőként, hogy Radó iránt a közelmúltban a Videoton hivatalos, írásos ajánlatot tett, Németh iránt is komoly érdeklődés mutatkozik magyar klubok részéről, Simont pedig ugyancsak a székesfehérváriak szeretnék kölcsönvenni az olasz Palermótól, de a szombathelyiek is megtartanák.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik