NB I

Frizoni a Lombardhoz igazolt

A védő elköszönt a ZTE-től, s kijelentette, a Pápánál folytatja karrierjét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár hivatalosan még a Lombard Pápa vezetősége nem erősítette meg, szinte biztos, hogy a pápai klubnál folytatja pályafutását Bernardo Frizoni. A labdarúgó miután együtt készült Mátyus János csapatával, múlt héten közös megegyezéssel szerződést bontott a Zalaegerszeggel. Az igazolást az is alátámasztja, hogy a brazil futballista a legnagyobb közösségi portálon már el is köszönt a zalai szurkolóktól.

– Szeretném köszönetet mondani az összes szurkolónak, fociszeretőnek és rajongónak, akik az elmúlt két évben a ZTE színeiben követték a pályafutásomat – idézi a papa-ma.hu portál Frizonit. – Köszönöm azoknak is, akik valamilyen módon rávilágítottak a másik oldalra, nagyon sokat tanultam, ezáltal én is jobb játékossá váltam. A mai napon azonban véget ért ez a korszak, a ZTE és én közös megegyezéssel elengedjük egymás kezét, az új életszakasz pedig egyúttal el is kezdődik számomra, a Lombard Pápa színeiben. Soha nem fogom elfelejteni a Zalaegerszegen eltöltött időt, továbbra is szurkolok Nektek, valamint ennek a különleges két edzőnek, Lendvai Mikinek és Preisinger Sándornak, akik sok mindenre megtanítottak; nem felejtelek el Titeket. A Pápa szurkolóinak pedig üzenem: keményen fogok dolgozni a csapat sikereiért és remélem, hogy sok boldog pillanatunk lesz együtt! Hamarosan találkozunk, hajrá ZTE és hajrá Pápa!

A lap úgy tudja, kedden több próbajátékos is aláírja szerződését a Lombardnál, bővebb tájékoztatást szerdára ígértek a klubnál.

Olvasói sztorik