NB I

Szerb ZTE-védőt akar a Lombard

Faggyas Milán, Bernardo Frizoni és Marián Sluka után Milan Bogunovics is kiszemelt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lassacskán a félidejéhez érkezik a Lombard Pápa nyári felkészülése, az elmúlt napokban jó néhány játékos próbálta teljesítményével meggyőzni a szakmai stábot, hogy a következő bajnoki évben már Mátyus János csapatát erősítse az NB I-ben.

– Hetek óta velünk készül Faggyas Milán, valamint Zalaegerszegről próbajátékon vett rész Bernardo Frizoni, akiknek szerződést ajánlottunk, csakúgy, mint Marián Sluka részére, aki a felkészülési mérkőzésünkön meggyőzte a szakmai stábot. Marián lejárt szerződéssel rendelkezik, várjuk a válaszát, ahogy a szerb belső védő Milan Bogunovicsét is, aki Zalaegerszegen az elmúlt években az élvonalban és a másodosztályban is rendszeresen játszott, ő stabilitást adhatna a védelmünknek – magyarázta a klub honlapján Szemán György.

A klubigazgató szerint rövidesen pont kerül az érintett labdarúgókkal a megbeszélések végére.

– Itt van nálunk a Ferencvárostól Csilus Tamás, aki fiatal tehetséges középpályás, valamint Gál Szabolcs szintén a Fraditól, őket kölcsönszerződés keretében igazolnánk Pápára. Botka Endre jobboldali védő, akit a Budapest Honvédtól kaphatunk kölcsön, valamint Benkő Krisztián, aki Svédországban játszott korábban. Ők mind megfeleltek a próbajátékon, szerződést ajánlottunk számukra, és ha a tárgyalások jól alakulnak, akkor hamarosan még kedvezőbb hírekről is beszámolhatunk a Lombard szurkolóinak – jegyezte meg Szemán György.

Olvasói sztorik