Távoztak a külföldi próbázók

A Ferencváros fiatal játékosa, valamint a rutinos Marián Sluka is csatlakozhat a Lombard keretéhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tizenkét játékost szeretne igazolni a Lombard Pápa a szezon kezdetére. Ennek megfelelően rengeteg próbajátékosra kíváncsi a szakmai stáb. A szlovák bajnokság hetedik helyezettje elleni, idegenbeli tesztmeccsen (1-1) többen is pályára léptek, közülük néhány futballista sorsa már el is dőlt.

A kameruni Zé Francis, a belga Charlie Ickmans, illetve a spanyol trió (Sergio Beyxer, Francisco Javier, Vivo, José Carlos López) egy hét után távozott, elbúcsúztak tőlük. A korábban érkezett Faggyas Milánt (25 éves, támadó) és a brazil Bernardo Frizonit (24, védő/középpályás) viszont szeretné soraiban tudni a Lombard.

A Fradiból jött Csilus Tamás (19, középpályás) és Gál Szabolcs (22, védő), illetve a honvédos Botka Endre (20, védő) kölcsönvételéről folyamatosan tárgyalnak a felek. Csorba Szabolcs (23, csatár) is érkezhet a pápaiakhoz, Kristian Benkő (20, csatár) a svéd Malmőn keresztül jöhet a Lombard keretébe, ahogy a rutinos szlovák Marián Sluka (35, középpályás) leigazolását is szeretnék elintézni – írja a veol.hu.

Két kapus próbajátékon a ZTE-nél

Ezen a héten két kapus is próbajátékon szerepel a ZTE FC-nél. Egyikük a Lombard Pápa játékosa, a 23 éves Markek Tamás, aki korábban már szerepelt Zalaegerszegen. A másik pedig a 31 éves ceglédi Miski Zoltán. Jelenleg rajtuk kívül kapusként Czirjék Zoltán és Kalmár Adrián edz a kerettel – írja a ztefc.webnode.hu.

Címkék: pápalombard