NB I

Hazánkban marad Tarmo Kink

Csütörtökön már Európa Liga-selejtezőt játszik a DVTK, amelynek kerete meglehetősen foghíjas.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A diósgyőriektől eddig Zoran Kosztics, Futács Márkó, Vadász Viktor, Mohamadou Abdouraman, Augusto Batioja, Gohér Gergő és Nenad Rajics távozott; többségükről elmondható, hogy különböző periódusokban tavaly meghatározó tagjai voltak a DVTK-nak – írja a boon.hu.

A szigetszentmiklósi csatár, Takács Tamás (akit valószínűleg megtartanak) egyelőre csak termetében hasonlít Futácsra… Rajta kívül érkezett még Antal Botond, Bori Gábor, Németh Milán és Drazen Okuka.

Az előző év hajrájában összeállt diósgyőri kezdőből Debreceni András nincs tökéletes állapotban, a kupadöntőn megsérült védő egymásnak ellentmondó diagnózisokat kapott az orvosoktól, végül úgy döntött, nem operáltatja meg sérült térdszalagját, más kérdés, hogy hiába választotta a konzervatív gyógymódot, a közös felkészülés kezdete előtti időszakra kiszabott házi feladatát így sem tudta maradéktalanul elvégezni.

– Alakulunk, de szükségünk van még belső védőre, támadóra és középpályásra is – nyomatékosította Tomiszlav Szivics, hozzátéve: elégedett a büki edzőtáborban látottakkal, a játékosok maximálisan elvégezték a kiszabott munkát, most már a frissítésen és az igazolásokon lesz a hangsúly.

Az Észak-Magyarország információi szerint a hét elején csatlakozik a diósgyőriekhez a 29 éves, szabadon igazolható észt válogatott Tarmo Kink, aki korábban Győrben tette le a névjegyét, játszott az olasz Serie B-ben is, legutóbb pedig Kaposváron. Érkezhet továbbá egy délszláv középhátvéd is, aki védekező középpályás poszton is bevethető.

Olvasói sztorik