NB I

Vadász Viktor is aláírt

Nagy Gábor és Forró Gyula után a Diósgyőrtől távozó 27 éves hátvéd is csatlakozott a lilákhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt három és fél évet Diósgyőrben töltő 27 éves védő szülővárosában, Székesfehérváron kezdte pályafutását, majd a Videoton kölcsönjátékosaként futballozott Felcsúton is. A 2010–2011-es szezon első felét még Kazincbarcikán töltötte, majd az őszi idény után a DVTK-ba igazolt, ahol gyorsan meghatározó tagja lett a hátsó négyesnek.

A védősor több posztján is bevethető, eddigi karrierje során 72 élvonalbeli találkozón lépett pályára és tagja volt a Diósgyőr 2014-es Ligakupa-győztes csapatának is. Vadász Viktor 2016. június 30-áig érvényes szerződést írt alá Újpesten.

– Miután eldőlt, hogy nem maradok a DVTK-nál, úgy éreztem, hogy a lehetőségek közül az Újpest lesz a legjobb választás számomra – mondta új klubja honlapján Vadász Viktor. – Természetesen mint minden új játékosnak, nekem is az az elsődleges célom, hogy bizonyítsam, helyem van a kezdőcsapatban. A védelem közepén és a jobb oldalán is számíthat rám a szakmai stáb és már várom, hogy holnap a többiekkel készüljek. Bízom benne, hogy együtt sikeres csapatot alkotunk majd itt, Újpesten, miközben nekem is sikerül minél jobb játékossá válnom.