NB I

Gohér Gergő távozik a DVTK-tól?

Állítólag Batioja és Rajics kapus sem marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már a bajnokság befejezése előtt megindultak a találgatások: ki, hol folytathatja pályafutását, vagy éppen marad-e klubjánál. Nincs ez másként Diósgyőrben sem, ahol nagy kérdés, hogy kell-e még kapus, mondjuk a Mezőkövesden remek évadot lezáró Horváth Tamás?

Ugyanis az ezen a poszton szerepelt Ivan Radosnak és Nenad Rajicsnak is lejár a szerződése a hónap végén. A boon.hu szerdán már megírta, hogy Radost marasztalnák. Élő szerződéssel rendelkezik Gelei Vince, és ott van még a fiatal Herceg Péter is. Antal Botond pedig már a diósgyőriek játékosa, hiszen az elmúlt télen megegyeztek vele.

A 24 éves ecuadori csatár, Augusto Batioja tavaly érkezett, az ő szerződése nem jár le, de teljesítménye nem győzte meg a szakmai stábot, így nagy valószínűséggel a következő évadban nem lesz a DVTK keretének tagja.

Gohér Gergő sorsa egyelőre bizonytalan. A 27 éves játékos tavasszal szinte alig jutott szóhoz a csapatban, az ő szerződése is lejár. A balhátvéd a saját nevelésű játékosokat leszámítva a leghosszabb ideje a DVTK játékosa, hiszen 2008 nyarán Szolnokról igazolták le (fél évig, 2010 tavaszán kölcsönben a Honvédnál volt). A Borsod Online információi szerint iránta is vannak érdeklődők. Vadász Viktor távozása is felvetődött az elmúlt napokban, rá a Ferencváros vetette ki a hálóját.

A lehetséges érkezők között nem először bukkan fel Bori Gábor neve, a középpályás helyzetét azonban bonyolítja, hogy élő szerződés köti az MVM Pakshoz. A borsodi portál információi szerint csütörtökön változás állhat be ebben, Bori elköszönhet jelenlegi klubjától. Igaz, nem csupán Diósgyőrből keresik, hanem több más helyről is. A szombathelyi Németh Márió és a pápai Georges Henri Griffiths érkezése már a szezon felénél felvetődött, akkor azonban nem sikerült őket megszerezni – szerződésük mindkettejüknek él aktuális klubjuknál.

Szóba került még a pápai Németh Milán, a szombathelyi Nagy Gábor és a mezőkövesdi Bognár István érkezése is.

Olvasói sztorik