NB I

Beliczky Gergő nem tér vissza

Szűk két hét múlva, június 23-án kezdi meg a felkészülést a Lombard FC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egyelőre minden nagyon képlékeny, nehéz lenne megjósolni, kik lesznek ott a hétfői kezdésnél, azt pedig még nehezebb, ki fogja vezényelni az első tréninget.

Szemán György klubigazgató a papa-ma.hu oldalon elmondta, próbálnak megegyezni a folytatásról azokkal a labdarúgókkal, akiknek lejár a szerződésük. Ugyanez a helyzet a kölcsönben szereplő játékosokkal: Georges Griffiths az osztrák SV Riedtől, Orosz Márk pedig a Ferencvárostól érkezett. A sportvezető ugyanakkor cáfolta, hogy Lazar Arszics és Sekour is elhagyná a csapatot. A szerb középpályásnak lejárt a szerződése, így szabadon kereshet csapatot magának. Az afrikai légiós érvényes megállapodással rendelkezik, de több csapat érdeklődését is felkeltette.

A csapat előző keretéből Németh Milán személyében továbbra is mindössze egy biztos távozó van. A játékosok június 22-ig szabadságukat töltik, az érvényes szerződéssel rendelkezők és a kölcsönben játszók is Pápán kezdik a felkészülést, hiszen a megállapodások június 30-ig szólnak.

Az átigazolási piacon elsősorban fiatal magyar játékosokban gondolkodnak a pápaiak, emellett szeretnének rutinos futballistákat is igazolni, hogy ez kölcsönszerződést vagy végleges megvételt jelent-e, a tárgyalások döntik majd el.

A klubigazgató elmondta, a Lombard FC leendő vezetőedzőjét legkésőbb június 23-ig megnevezik. A játékosok közül Beliczky Gergő nem tér vissza gyirmóti kölcsönszerződéséből, ugyanis a győriek végleg megvásárolták a szezonban 14 gólig jutó támadót.

Olvasói sztorik