NB I

Három távozó már biztos

Németh Milán, Georges Griffiths és Lazar Arszics sem marad, Orosz Márk sorsa bizonytalan.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három játékos már biztosan távozik a Lombard Pápa csapatától. A 24 éves elefántcsontparti csatár, Georges Griffiths kölcsönszerződése lejár, ő az osztrák első osztályú SV Ried labdarúgója, a megtartására nincs sok esélye a magyar klubnak. Hasonló a helyzet Orosz Márkkal is, aki a Ferencváros kölcsönjátékosaként töltötte Pápán az előző szezont.

Németh Milánnal közös megegyezéssel bontott a klub. A magyar védő 2009-ben Kaposvárról igazolt Pápára, majd az NB III-as együttesből küzdötte fel magát az első csapathoz, ahol később alapemberré vált. A középpályán is bevethető játékos 17 alkalommal szerepelt az idei bajnokságban, gólt nem szerzett. A 26 éves labdarúgó szeretné magát máshol is kipróbálni, ezért döntött a váltás mellett.

A 22 éves szerb középpályás, Lazar Arszics úgyszintén távozik. Ő 2012-ben a Vasasból tette át a székhelyét a Lombard FC-hez, az idei bajnokságban 18 találkozón jutott szóhoz, és öt gólt szerzett, a Magyar Kupában pedig egyszer volt eredményes. Már a téli átigazolási időszakban is szeretett volna váltani, akkor nem érkezett megfelelő ajánlat érte, mostanra azonban biztossá vált, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését – írja a papa-ma.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik