NB I

Pölöskey Péter elhagyja a PMFC-t

A csatár minden bizonnyal távozik, de nem Debrecenbe tér majd vissza; ismét kölcsönadják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pölöskey Péter minden bizonnyal elhagyja a pécsieket. A játékos új csapatnál készülhet az őszi megmérettetésekre. A baranyaiak csatárával kapcsolatban idény közben is felvetődött, hogy más csapatnál képzeli el a jövőjét, és eddigi játékával több csapat érdeklődését is felkeltette.

Pölöskey számára az előző időszak a klubváltással, beilleszkedéssel telt. A szakmai stábtól bizalmat kapott Pécsett, amellyel élni is tudott.

– Folyamatos játéklehetőséget szeretnék kapni. Annak idején éppen azért döntöttem a Pécs mellett, mert a Debrecen elég jó csatárfronton. Úgy gondolom, csak így tudok teljes értékűen bizonyítani. Pécsett nagyon motivált és tehetséges játékosokkal ismerkedtem meg. A kellően harcos mentalitásommal úgy vélem, nagy hasznára lehetek egy olyan csapatnak, ahol erőcsatárra van szükség – mondta az FMF Hungary hírlevelében Pölöskey Péter.

A játékos ügyeit intéző menedzsment több olyan hazai élvonalbeli csapattal is tárgyal, ahol csatárhiány van. Ezek a megbeszélések már olyan előrehaladott állapotban vannak, hogy hamarosan megegyezhetnek a felek. A hajdúságiak által kölcsönadott játékos jelenleg remek formában érzi magát, valószínűleg nem Debrecenbe tér majd vissza.

Olvasói sztorik