NB I

Szivics-ügy: jövő héten tárgyalnak

A DVTK eltiltott vezetőedzője még érmet sem kaphat a Magyar Kupa vasárnapi döntője után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két kérelmet is benyújtott pénteken a DVTK a Magyar Labdarúgó Szövetséghez. Az elsőt még aznap este elutasították, a másodikra szombaton érkezett válasz. Immár biztos, hogy Tomiszlav Szivics nem ülhet le a kispadra a Magyar Kupa döntőjében, és amennyiben győz a csapat, nem emelheti fel a kupát, valamint érmet sem vehet át.

A DVTK és Szivics, jogi képviselője útján kérvényezte, hogy soron kívül üljön össze a fellebbviteli bizottság a kupadöntő előtt. A fellebbezés indokolásában szerepelt a többi közt azt is, hogy mivel az első fokú tárgyalás is egy rendkívüli fegyelmi bizottsági ülés keretében történt, a másodfokú eljárást is szíveskedjen a szövetség illetékes testülete soron kívül, még a finálét megelőzően, azaz legkésőbb a szombati napon lefolytatni.

Az MLSZ egyik munkatársa arról tájékoztatta telefonon Szivics jogi képviselőjét, hogy ugyan a fellebbezés indokolását pénteken megkapták, de az ügy másodfokú tárgyalására leghamarabb várhatóan a jövő héten kerülhet sor.

Ezzel biztossá vált, hogy a DVTK utánpótlás szakmai igazgatója, ifj. Bene Ferenc vezényli majd az edzéseket és ő ülhet le a kispadra a Magyar Kupa döntőjében is – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik